GTS-institutterne bringer ny teknologisk viden i spil i danske virksomheder

Læs mere

Danmarks teknologiske infrastruktur

Om Alexandra Instituttet

Søger du en uvildig it-rådgiver og -udvikler?
Har du ansvar for at starte jeres næste it-projekt? Eller skal du sætte retning for jeres digitale strategi? Står du og mangler de kompetencer, der kan udvikle en køreklar tilpasset digital løsning, som får opbakning i hele organisationen?

Hos os får du brugerinddragende uvildig rådgivning, skræddersyede løsninger og forskningsbaseret viden. Du undgår vendor lock-in og henvisningsaftaler. Vælg os som samarbejdspartner, hvis du ikke vil lade standardsoftware eller manglende viden stå i vejen for din digitaliseringssucces.

Udnyt resultaterne fra it-forskningsprojekter, samfundspartnerskaber og verdensklasse forskningsmiljøer.

Siden 1999 har vi været det led, der skubber den nyeste it-forskning helt ud, hvor den skaber værdi i virksomhedernes travle hverdag.  Den erfaring kan give dig flere års forspring i forhold til konkurrenterne.

Vi har hjulpet mere end 1.000 offentlige og private virksomheder med avancerede, effektive, sikre og innovative it-løsninger, der er med til at skabe bæredygtig vækst og velfærd i Danmark.

Vores specialister bruger halvdelen af deres tid på R&D-aktiviteter. Det er din garanti for, at vi har den nødvendige forskningsfaglige dybde, som kræves for at rådgive om og udvikle fremtidssikre, digitale teknologier og services.

Hos os finder du it-specialister med stærke kompetencer inden for blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, Internet of Things, interaktionsdesign og smarte produkter.

Tag en snak med os, uanset om du mangler udvikling af it- og software, rådgivning om nye teknologier, indsigt i brugeradfærd, brugerdrevet innovation, forretningsudvikling, kvalitetssikring eller kurser, workshops og faglige oplæg.

Besøg instituttets hjemmesideDel med dine kolleger
Alle faciliteter hos Alexandra Instituttet

Bæredygtig ledelse og strategi

Vores ledelseseksperter giver dig kompetencer og værktøjer til at lede forandringsprocesser og skabe opbakning på tværs af kunder, medarbejdere og forsyningskæder.

Cybersikkerhed: 360-graders-tjek og roadmap

Vores sikkerhedstjek afdækker jeres blinde vinkler, så I straks kan eliminere jeres største sårbarheder. Og I lærer at håndtere sikkerhed forretningsmæssigt smart fremover.

Extended Reality: Visuel støtte af medarbejderne

Extended Reality kan guide jer gennem en kompliceret maskine, proces eller lager ved f.eks. at lægge et lag af visuelle instruktioner ovenpå virkeligheden.

FactoryML: Nem implementering af ML i produktionen

Vores FactoryML-software gør det nemt for fremstillingsindustrien at implementere maskinlæring i anlæg og maskiner. Mange af opgaverne kan endda automatiseres.

Datadrevet produktion: Optimér forretningen med ML

Når I bruger data og maskinlæring som løftestang for forretningen, kan I komme langt: fra solid viden om i dag og i morgen til tools, der revolutioner jeres resultater og processer.

Datavalidering og datamanagement

Data kan skabe værdi, når de er gode og er organiseret, så de kan bruges af de rigtige mennesker og systemer – og til maskinlæring. Vi gennemgår jeres data og viser, hvad de dur til.

SensorKit: Test værdien af dataopsamling for jer

Vores Sensorkit giver jer hurtigt og billigt datadrevne indsigter i jeres produktion. Vi hjælper jer med at afdække potentialet og vurdere, om dataopsamling kan betale sig for jer.

Digitaliserings- og bæredygtighedspotentialer

Sandsynligvis kan I løfte både jeres forretning og bæredygtighed med digitale teknologier. Vores eksperter hjælper jer med at identificere, hvor det giver bedst mening at sætte ind.

Opsamling af produktionsdata

Kan I få værdi af data fra jeres produktion? Vi låner jer vores Iot Sensor Toolkit og hjælper jer med at finde ud af, om data og datadrevne indsigter er en investering værd.

Dansk Sprogteknologi - NLP

Vi opkvalificerer virksomheder i brugen af vores udviklede og andres NLP-software-pakker.

Open source-byggeklodser til datadeling

Open source-byggeklodser forenkler arbejdet med at lave infrastruktur og understøtter samarbejde på tværs af producenter, kunder og brugere.

Brugbarhedstest af it-produkt i lab eller on-site

Alexandra Instituttet tilbyder strukturerede tests af it-produkter enten i vores lab eller on-site i brugerens kontekst.

Cybersikkerhedstest af software

Alexandra Instituttet tester om din software eller digitale produkt kan stå mod cybersikkerhedstrusler.

Augmented reality-teknologier

Flere manuelle processer i produktionen kan med fordel støttes med Augemented reality (AR). Hos Alexandra Instituttet kan virksomheder teste teknologiens anvendelighed af.

Blockchain teknologier

Alexandra Instituttet tester og udviklinger løsninger inden for Blockchain teknologi. Bl.a. kan virksomheder hos Alexandra Instituttet udvikle prototyper og teste ideer af.

Udviklingsmiljø for kunstig intelligens

Alexandra Instituttet arbejder med kunstig intelligens og stiller teknologierne bag til rådighed for virksomheder, der ønsker at implementere kunstig intelligens i produkter eller processer.