GTS-institutterne bringer ny teknologisk viden i spil i danske virksomheder

Læs mere

Danmarks teknologiske infrastruktur

Om Alexandra Instituttet

Søger du en uvildig it-rådgiver og -udvikler?
Har du ansvar for at starte jeres næste it-projekt? Eller skal du sætte retning for jeres digitale strategi? Står du og mangler de kompetencer, der kan udvikle en køreklar tilpasset digital løsning, som får opbakning i hele organisationen?

Hos os får du brugerinddragende uvildig rådgivning, skræddersyede løsninger og forskningsbaseret viden. Du undgår vendor lock-in og henvisningsaftaler. Vælg os som samarbejdspartner, hvis du ikke vil lade standardsoftware eller manglende viden stå i vejen for din digitaliseringssucces.

Udnyt resultaterne fra it-forskningsprojekter, samfundspartnerskaber og verdensklasse forskningsmiljøer.

Siden 1999 har vi været det led, der skubber den nyeste it-forskning helt ud, hvor den skaber værdi i virksomhedernes travle hverdag.  Den erfaring kan give dig flere års forspring i forhold til konkurrenterne.

Vi har hjulpet mere end 1.000 offentlige og private virksomheder med avancerede, effektive, sikre og innovative it-løsninger, der er med til at skabe bæredygtig vækst og velfærd i Danmark.

Vores specialister bruger halvdelen af deres tid på R&D-aktiviteter. Det er din garanti for, at vi har den nødvendige forskningsfaglige dybde, som kræves for at rådgive om og udvikle fremtidssikre, digitale teknologier og services.

Hos os finder du it-specialister med stærke kompetencer inden for blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, Internet of Things, interaktionsdesign og smarte produkter.

Tag en snak med os, uanset om du mangler udvikling af it- og software, rådgivning om nye teknologier, indsigt i brugeradfærd, brugerdrevet innovation, forretningsudvikling, kvalitetssikring eller kurser, workshops og faglige oplæg.

Besøg instituttets hjemmesideDel med dine kolleger
Alle faciliteter hos Alexandra Instituttet

Dataopsamling via sensorer

Overvejer I, om der kan være værdi i at hente data ud fra jeres produktion? Men er I i tivl om, hvordan I kommer i gang, eller om de datadrevne indsigter vil være en investering værd?

Dansk Sprogteknologi - NLP

Formålet med DaNLP er at hjælpe offentlige og private organisationer med at komme #ForanDigitalt og udnytte potentialerne i Natural Language Processing

Open source-byggeklodser til datadeling

Open source-byggeklodser forenkler arbejdet med at lave infrastruktur og understøtter samarbejde på tværs af producenter, kunder og brugere.

Brugbarhedstest af it-produkt i lab eller on-site

Alexandra Instituttet tilbyder strukturerede tests af it-produkter enten i vores lab eller on-site i brugerens kontekst.

Cybersikkerhedstest af software

Alexandra Instituttet tester om din software eller digitale produkt kan stå mod cybersikkerhedstrusler.

Augmented reality-teknologier

Flere manuelle processer i produktionen kan med fordel støttes med Augemented reality (AR). Hos Alexandra Instituttet kan virksomheder teste teknologiens anvendelighed af.

Blockchain teknologier

Alexandra Instituttet tester og udviklinger løsninger inden for Blockchain teknologi. Bl.a. kan virksomheder hos Alexandra Instituttet udvikle prototyper og teste ideer af.

Udviklingsmiljø for kunstig intelligens

Alexandra Instituttet arbejder med kunstig intelligens og stiller teknologierne bag til rådighed for virksomheder, der ønsker at implementere kunstig intelligens i produkter eller processer.