
Mikrobiologisk laboratorium - Fødevaresikkerhed
Mikroorganismer er en udfordring ved produktion af fødevarer. Teknologisk Institut har mange års erfaring med rådgivning af fødevareindustrien ved mikrobiologiske udfordringer.

Udvikling af sundere kødprodukter
I vores pilot plant kan vi bidrage med udvikling af kødprodukter med mindre salt, mindre fedt og færre tilsætningsstoffer.

Ventilationslaboratoriet
Laboratoriet kan udføre en række akkrediterede test og ad-hoc- og specialmålinger der ikke er akkrediterede, men med samme kvalitet, både på ventilationsaggregater og ventilationskomponenter.

Undervisningslaboratoriet - Energi, ventilation og varmeinstallationer
I undervisningslaboratoriet afholder vi hands on kurser med fokus på tekniske installationer inden for bygningens klimaskærm herunder energi, ventilation og varmeinstallationer.

Pilotproduktion af emballager
Teknologisk Institut tilbyder pilotpakning af alle typer af produkter inkl. fødevarer. Pilotpakkeanlægget er godkendt af myndighederne til at producere fødevarer til pilotsalg i detailhandlen.

Lyd- og akustiklaboratoriet
Teknologisk Instituts primære fokus er på lyd fra varme/køle-/klimaanlæg, ventilationskomponenter, ventilatorer og husholdningsudstyr.