
Produktion af proteiner
Hos Bioneer udføres produktion og oprensning af proteiner i en fleksibel og specialiseret laboratoriefacilitet, der gør det muligt hurtigt at fremstille højkvalitative proteiner til prækliniske forsøg

Dokumentation af fødevarekvalitet
Fødevareindustrien har adgang til en række faciliteter inden for dokumentation af fødevarekvalitet. Fra kemiske analyser af indholdsstoffer til test af produkternes sensoriske egenskaber.

Udvikling og test af luftrensere og filterteknologier
Teknologisk Institut udvikler og dokumenterer effekten af renluft-løsninger overfor sundhedsskadelige partikler og gasser, både inde og ude.

Ramanspektroskopi
DFM tilbyder, ved brug af Ramanspektroskopi, kvalitativ og kvantitativ bestemmelse af udvalgte materialer på fast form eller i opløsninger. Endvidere tilbydes rådgivning omkring metoder og udstyr til

Design af produktionsanlæg på slagterier
Baseret på vores eget forskningsarbejde designer Teknologisk Institut produktionsanlæg, primært til kødindustrien.

Mikrobiologisk laboratorium - Fødevaresikkerhed
Mikroorganismer er en udfordring ved produktion af fødevarer. Teknologisk Institut har mange års erfaring med rådgivning af fødevareindustrien ved mikrobiologiske udfordringer.