GTS-institutterne bringer ny teknologisk viden i spil i danske virksomheder

Læs mere

Danmarks teknologiske infrastruktur

Industriel 3D-print

På Teknologisk Institut har vi slået dørene op for Danmarks eneste facilitet med industriel 3D-print. Her demonstrerer og udvikler vi det industrielle potentiale ved 3D-print i produktionen i Danmark.

Danske virksomheder får dermed adgang til en komplet 3D-produktionslinje til udvikling og print af komponenter og dele, der sidenhen kan implementeres direkte i egen produktion.

Samtidig klæder vi virksomheder på med viden om 3D-printteknologi gennem undervisningsforløb, rådgivning, events og open labs.

Få en introduktion til 3D-print

På Teknologisk Institut har vi 30 års erfaring med industriel 3D-print, fra udvikling af prototyper og små serier til brug af 3D-print som en integreret del af produktionskæden.

Vi fokuserer på at levere en komplet løsning og tilbyder derfor en sammenhængende værdikæde fra optimering af design, henover fremstilling, efterbehandling, kvalitetssikring/certificering til teknologioverførsel og implementering i industrien.

Vores produkter og ydelser er:

Produktionsudvikling gennem 3D-print
Et komplet forløb fra konstruktion, optimering til AM og simulering, for virksomheder der har ingen eller lidt erfaring med 3D-print. Læs mere.

Prototyper
Vi printer færdige prototyper, ud fra vores kunders 3D-design. Læs mere.

Pilotproduktion
Vi kan hjælpe virksomheder med at bringe deres produkter fra prototype til pilotproduktion. Læs mere.   

3D-print produktion
Når virksomheden er klar til at producere 3D-printede emner, leverer vi færdige løsninger med fuld kvalitetssikring. Læs mere.

Rådgivning
Vi tilbyder rådgivning inden for en række områder, fra udvælgelse af egnede emner til 3D-print til implementering af 3D-print i virksomheden. Læs mere.

3D-print materialeudvikling
Mulighederne for egnede materialer til 3D-print udvides hele tiden. Vi arbejder med flere kunder om at 3D-printe i nye materialer, f.eks. kobber. Læs mere.

Kig indenfor i vores 3D-printfaciliteter (Kan ses i eks. Chrome)

 Læs mereServices og ydelser tilknyttet faciliteten


Del med dine kolleger